About us

Fra idé til virkelighed


For nogle år siden spurgte pædagogen Mette ægteparret Sonia og Sven, om de havde lyst til at være frivillige i Løsnings lokale folkeskole.


Parret talte om det og blev enige om, at det kunne være berigende at hjælpe nogle børn, der af forskellige årsager havde det lidt svært. Blandt dem var frejdige Simon på 7 år, der syntes, det var svært og kedeligt at være i skolen, og af samme grund kunne han ikke få noget ud af de normale redskaber og spil, der var i brug dér. Da Sonia elsker at være sammen med børn og er vild med  at finde på udfordrende leg til dem, lovede hun Simon, at hun ville lave et specielt lærespil kun til ham.


Efter at have fundet på det rigtige koncept til formålet, gik hun i gang med farvet karton, tuscher og lineal, og der gik mange aftener, hvor hun og Sven reflekterede og morede sig over børns måde at se og betragte verden på. De mange og lange grin affødt af børnenes kommentarer og observationer blev brugt som inspiration til spørgsmål om alt mellem himmel og jord.


Skal man køre en syg læsehest til dyrlægen? (Børnenes svar: Ja!)

Danmark er nabo til to store lande. Nævn et. (Børnenes svar: København!)

Hvor mange ”m” er der i 20 kameler? (Børnenes svar: 20!)

Hvad hedder ringe, armbånd og halskæder tilsammen? (Børnenes svar: Fangeting!)


Da Sven fik den geniale idé at indføre gymnastik i spillet, syntes det at have fået den rigtige balance, hvor lærdom, morskab, bevægelse og fællesskab gik op i en højere enhed.


Det viste sig snart, at det ikke kun var Simon, men også de andre børn i lektiecaféen, der ville dyste mod hinanden, og derfor tænkte Sonia og Sven, at spillet kunne sættes i produktion og dermed gavne andre børn.

I dag hedder spillet SYLLABUS, og det er i brug i folkeskoler, SFO´er og hjem landet over.

About us

Kinch Agentur was founded in 1987 by Sven Bjerregaard Olsen, who had previously also started wholesale business Erik Friedberg in Ølsted near Løsning.


Today Kinch Agentur is still situated in Ølsted where it creates, designs and develops clever, quality board games.


The day-to-day operations are managed by Sven´s wife, Sonia Cinel, who is the creative mind behind the company´s innovative products.


At Kinch Agentur we believe that you can always learn something new if you keep an open mind. And, as someone once said: Life doesn´t have to be dull. Make the most of it every day: live, play, learn.


Welcome to Kinch Agentur´s world of play!

Hvem er vi

Kinch Agentur blev grundlagt i 1987 af Sven Bjerregaard Olsen, der tidligere også havde stiftet engros-virksomheden Erik Friedberg i Ølsted ved Løsning.


I dag har Kinch Agentur stadig til huse i Ølsted, men beskæftiger sig med udvikling og markedsføring af intelligente brætspil af høj kvalitet.


Virksomhedens daglige drift varetages af Svens ægtefælle, Sonia Cinel, der også er ildsjælen bag firmaets innovative produkter.


Kinch Agenturs filosofi er, at man altid kan lære noget nyt, hvis man har et åbent sind, for, som nogen en gang sagde: Livet skal ikke være kedeligt. Få mest muligt ud af hver eneste dag: lev, leg, lær.


Velkommen til Kinch Agenturs spilverden!


FORHANDLERE / RETAILERS

Copyright @ All Rights Reserved

Kinch-Agentur

Højagervej 4, Ølsted - 8723 Løsning. Denmark

Tel. +45 7565 2228 - Mail: kinch@hafnet.dk

Bank